KIRIKHAN’DA SURİYE UYRUKLU BİRİSİNİN ÇÖP DEPOSU OLARAK KULLANDIĞI EV BOŞALTILDI.

Kırıkhan, Cumhuriyet Mahallesi Ata Sokak sakinlerinin Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yaptığı şikayet üzerine gidilen bir evden 2 römork dolusu çöp çıktı.
Sokak sakinlerinin ve ev sahibinin Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yaptığı şikayeti değerlendiren Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak harekete geçerek şikayet edilen çöp evde inceleme yaptılar. Suriye uyruklu birisinin önceleri oturmak için kullandığı ancak daha sonra çöp deposuna çevirdiği çöp evde hiç bir oturma eşyası bulunmazken bir odada yerlere saçılmış giyim eşyası ve 3 ayrı odada ise çöp artıklarının olduğu tespit edildi.
Zabıta ekipleri ile mahalle muhtarı tarafından tutanak tutulduktan sonra Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp evden iki römork dolusu çöpü çıkartıp evi boşaltarak evde dezenfektan çalışmaları yaptılar.