KIRIKHAN’DA ŞEHİT ANNESİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Hüseyin Yayman, şehit Ömer Küçük’ün baba evinde taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaretler kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesine gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman; Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça ve protokol üyeleriyle birlikte Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde 2 Kasım’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Özsoğuksu mahallesinden piyade sözleşmeli er Ömer Küçük’ün baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit ailesinin acısını paylaşan ve şehit annesinin ellerini öpen Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a seslenen şehit annesi Hatice Küçük’ün söylediği sözler ise duygu dolu anlara neden oldu;

Şehit annesinin ziyaret sırasında Yayman’a seslenen Anne Hatice Küçük, “Ben bu vatana bir Ömer verdim ama yılmıyorum. Bu sakat halimle bu şerefsiz PKK’ya meydan okuyorum, benim gibi Türk kadınları oldukça bin Ömerler doğacaktır. Kimse benim evimde ağlayıp da yas tutmasın, asla ağlamayacağız ve ayakta dimdik durmaya devam edeceğiz. Ömerler bitmez, bu vatana oğlum feda olsun” dedi.

Şehit annesi ve babasına başsağlığı dileklerinde bulunan Bakan yardımcısı Yayman Milletimizin başı sağ olsun. Her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Daha sonra şehidimiz ve diğer şehitlerimizi için okunan Kur-an’ı kerim ve dualar sonrası ziyaret sona erdi.