KIRIKHAN’DA KÜLTÜREL VE SANATSAL FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu bağlamda Aybike Doğru, Firuzan Çopur ve Havva Yunus’un birlikte hazırladığı “KADININ RENGİ” konulu Karma Resim Sergisi Kırıkhan’da sanatseverler ile buluşuyor.

Sergi açılışı, 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 10.00’da eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasında (Kırıkhan Belediyesi Hizmet binası karşısı) açılışı yapılacak ve 21 – 22 Aralık tarihlerine kadar devam edecek.

Konuyla ilgili Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Kırıkhan’da bu ve buna benzer Kültürel, Sanatsal faaliyetleri daha fazla gerçekleştireceğiz. Kültür ve Sanat dallarında projelerimize katkı sağlayan herkese teşekkür eder 20 Aralık 2019 saat 10.00’ da açılışı yapılacak olan resim sergisine bütün hemşehrilerimiz davetlidir” denildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM