KIRIKHAN’DA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırıkhan Nuriye Civelek İlçe Halk Kütüphanesi, Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle Kırıkhan’da kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Kırıkhan Nuriye Civelek İlçe Halk Kütüphanesi, 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı yeşil alanlarında vatandaşların, kitapseverlerin, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla toplu kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Türk Kütüphaneciler Derneğinin ortaklaşa her yıl düzenlediği kitap okuma etkinliği 81 İl merkezi ve ilçelerde her yıl eş zamanlı olarak düzenleniyor.

Kütüphaneye ve Kitap Okumaya dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için düzenlenen kitap okuma etkinliği katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Nuriye Civelek Halk Kütüphanesi Müdiresi Behiye Alkan “Bu yıl da 81 ilde aynı anda ‘Kitap Okuyoruz’ kampanyası düzenlendi. Amacımız kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak, kitaba ve kütüphaneye dikkati çekmektir.” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM