KIRIKHAN’DA İL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLER TOPLANTISI

02.09.2015
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Başkanlığında Her ay rutin olarak yapılan Milli Eğitim İl İlçe Müdürler toplantısı bu Ay İlçemiz Kırıkhan Parlak Plazada yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü V. Kemal Karahan Başkanlığındaki toplantıya Hatay İlimizin bütün ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.
Bu toplantıya İlçemiz Kaymakamı Hasan Gözen ile Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’da katılarak toplantıya iştirak ettiler.
Toplantının amacı Hatay’da ki eğitim öğretim sorunları, çözüm önerileri, yatırımlar, planlama ile ilgili ilçelerimizin sorunları görüşüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçeleri ile ilgili projelerini eğitim – öğretimin kalitesini daha yükseltebilmek için çeşitli görüşlerini sundular.
Belediye başkanı Ayhan Yavuz Böyle bir toplantının ilçemizde yapılmasından memnuniyetini belirterek İl – ilçe Milli Eğitim Müdürleriyle 2015 – 2016 Eğitim öğretim yılının ilçemize, ilimizi, bölgemize ve yurdumuza hayırlar getirmesini dileyerek başarılar diledi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM