KIRIKHAN’DA GENÇLİK (BAYRAK) YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

15.05.2017
Kırıkhan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Gençlik (Bayrak Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinlik Programı; Atatürk anıtına çelenk sunumu, Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Kanatlı caddesi boyunca Gençlerin oluşturduğu Mehter Takımı bandosu eşliğinde devam ederek 15 Temmuz Şehitler meydanında sona erdi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen gençlik yürüyüşü, Kırıkhan halkı tarafından sevinç ve coşkuyla karşılandı.
Yürüyüşe Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü i.Cahit Ayazhan, Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, CHP İlçe Başkanı İsmail Savaşır, Okul Müdürlerimiz, Kurum Müdürlerimiz ve öğrenciler katıldılar.