KIRIKHAN’DA 4 – 6 YAŞ GURUBU KURAN KURSU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkhan Müftülüğü 4 – 6 yaş gurubu Kuran Kursu yılsonu etkinliği düzenledi.
Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Anıtının önünde 02.05.2019 Perşembe günü saat 10.00’da Mehter yürüyüşüyle başlayan yılsonu etkinliğine Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Kurum müdürleri, Kuran Kursu Hoca ve Öğrencileri, Veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Anıtının önünde başlayan Mehter Yürüyüşü Kanatlı caddesinde devam edip Merkez Ulu Cami önünde son buldu.
Merkez Ulu Cami önündeki etkinlik programı Kuran Tilaveti ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Geleceğimiz 4 – 6 yaş gurubu, Gökyüzünde ki Meleklerin Yeryüzünde ki temsilcileri sevgili evlatlarım hepinizin gözlerinden öperim. Başta Anne Babalar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Memleketimizin en büyük eksiği buydu, bunu da tamamlıyoruz inşallah.
Tekrar, Çocuklarımızın Kuran-ı Kerimi Öğrenmede ve Osmanlı Kültürümüzden kalma manevi geleneğimizi devam ettirmede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah (c.c.) İmanlı nesillerimizin çoğalmasını nasip eylesin”dedi.
İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’ da burada yaptığı konuşmada 4-6 yaş gurubu öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
4 -6 Yaş gurubu Kuran Kursu öğrencilerinin etkinliği, öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM