KIRIKHAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

11.07.2017
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Şehit Hurşet Uzel ve Şehit Gülşah Güler’in Ailelerine ziyarette bulunuldu.
15 Temmuz Darbe girişiminde Şehit olan Kırıkhan’lı Polis Memuru Hurşit Uzel ve Gülşah Güler’in ailelerine yapılan ziyarete Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürü Ali Sandıkçı, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, Belediye Meclis Üyesi Reşit Koşun, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Songül Turan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tayfur Elitaş katıldılar.
Şehit ailelerinin hal ve hatırlarını sorarak heyet adına bir konuşma yapan Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç yaptığı konuşmada; Ülkemizin şu anda dimdik ayakta durmasının sebebinin 15 Temmuz’da hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ile vatanı ve milletinin selameti için vatani görevleri başında şehadet şerbetini içen asker ve polislerimizin sayesinde olduğunu belirterek tüm Şehitlerimizi minnet ve rahmetle andıklarını ve her zaman Devletimizle, hükümetimizle birlikte şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Okunan Kuran ve dualar sonrası ziyaretler sona erdi.