Açık

KIRIKHAN ZABITASININ DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

27.02.2017
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
Başkan Yavuz’un talimatları doğrultusunda ilçe halkının huzuru ve sağlığının korunması amacıyla Kırıkhan genelinde yapılan denetlemelerde marketler, lokantalar, kasaplar ve kantinlere yönelik yapılan denetimlerin yanı sıra, duygu sömürüsü yapan dilenciler ve kaldırım işgallerine karşı büyük bir mücadele başlatan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yasak olmasına rağmen trafiğin işlek olduğu cadde kenarlarında kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara ve işyerlerine karşı denetimleri artırmaya devam ediyor.
Kırıkhan halkının şikâyetleri doğrultusunda önceki gün yapılan denetimlerde Tayfur Sökmen Bulvarı, eski Sanayi Caddesi ve Mareşal Çakmak Caddesi üzerinde Kaldırım İşgali yapan esnaflar ve seyyar satıcılara Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekiplerince uyarılar yapıldı. Daha önce uyarıldıkları halde yasak olmasına rağmen kaldırım işgaline devam eden seyyar satıcılara ve esnaflara ise gerekli cezai işlemler uygulanırken, Cami önlerini mesken tutan dilenciler ise tek tek toplanarak ilçe merkezi dışına gönderildi. Bunun yanı sıra ilçe merkezi dışında lastik yakarak çevre kirliliğine sebep olan kişiler hakkında ise yasal işlemler başlatıldı.
Kırıkhan ilçe merkezindeki başıboş gezen sokak köpekleri ise, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından tarafından koruma altına alınmak üzere toplanarak Hatay Büyükşehir Belediyesinin Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gönderildi.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada Zabıta denetimlerinin rutin olarak devam edeceği ve ilçe halkının huzurunu bozacak teamüllere izin verilmeyeceği belirtildi.

IMG-20170217-WA0015

IMG-20170217-WA0018