KIRIKHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

12.06.2017
Kırıkhan’da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı alan için Ceylanlı mahallesi civarında Kırıkhan Kaymakamı Mustafa ERKAYIRAN, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ticaret Odası Başkanı İbrahim CESUR ve AK Parti İlçe Başkanı Ö. Ayhan ŞIHCA incelemelerde bulundular.
Hatay Valisi Erdal ATA başkanlığında müteşebbis heyetin kurulmasından sonra Kırıkhan Kaymakamı Mustafa ERKAYIRAN başkanlığında yönetim kurulu oluşturularak yeni bir aşamaya gelindi.
Şu anda hazineye ait arazinin Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon birimine tescili yapılmakta olup, önümüzdeki aylarda bir yandan alt yapı çalışmalarının yapılması diğer yandan da yatırımcıların başvurusunun kabul edilmesi hedefleniyor.

Şu anda 860 dekar olan OSB arazisinin tünel açılmasından sonra yetmeyeceği düşünülerek 3000 dekara çıkarılması için ayrıca çalışmalara başlanmıştır.