Kırıkhan Kaymakamlığınca Şehit aileleri ve Gazilerimiz onuruna yemek verildi

Kırıkhan Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.

Hüner Düğün Salonunda verilen yemeğe, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, siyasi parti ilçe başkanları, kurum müdürleri, şehit aileleri, gazilerimiz ve Kırıkhan Şehit ve Gazi Aileleri Merkezi Temsilcisi Bestami Antepli katıldılar.

Yemeğin ardından, Şehitler için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. İlçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran yaptığı konuşmada tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, vatanı uğruna canını feda edenleri ve bu yolda gazi olanları, devletimiz ve milletimizin asla unutmayacağını vurguladı. Şehit aileleri ile gazilerimize devletimizin sahip çıktığını ayrıca devletin kapısının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise yaptığı konuşmada; “Sıfır noktasında gerçekleşen hain terör örgütüne düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekâtı 32.Gününde başarıyla devam etmekte olup milletimizle birlikte el ele vererek her zaman ve her koşulda askerlerimize destek vermeye, sınırlarımızı ve vatanımızı korumaya devam edeceğiz. Vatanımızı asla böldürtmeyeceğiz. Sizlerle bir araya gelmek devletimizin, askerimizin ve milletimizin güçlülüğünü simgelemektedir. Şehit ve gazilerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır. Sizler bizim şehitlerimizin bizlere emanetisiniz” dedi.

Kaymakam Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yemekte değişik masalarda yer alarak şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek, onların sorunlarını dinleyip acılarını ve dertlerini paylaştılar.