Açık

KIRIKHAN BELEDİYESİNİN ASAFLTLAMA VE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

04.04.2017
Hizmette sınır tanımayan Kırıkhan Belediyesi, bahar mevsiminin başlayıp havaların ısınmasıyla birlikte kilit taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz seçimlerden önce Kırıkhan halkına söz verdiği “Asfaltlanmayan ve Kilit Taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak” sözünü bir bir gerçekleştirmeye devam ederken, ilçenin tozlu ve çamurlu yollarına kilit taşı döşeyerek ve asfaltlayarak ilçenin gelişimine katkı sağlıyor.
Kırıkhan’ın 73 mahallesinden 62’ının yollarında çalışmalar tamamlanırken geriye kalan 11 mahallede ise programlar dâhilinde mevsim şartlarının da düzelmesiyle birlikte kilit taşı ve asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Gölbaşı ve İçada mahallesinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yavuz Kırıkhan Belediyesince yapılan kilit taşı, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizin muhtelif mahallelerinde hem bozulan asfaltlar tamir edilirken hem de aciliyet gerektiren mahallelerimizde yeni asfaltlama ve yol yapımı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Asfaltlama çalışmalarımıza başlarken, okul önleri ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları yerleri önceliğimize aldık. Sebebi de çocuklarımızın rahat bir ortamda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamaktı. Bu amaçla yaptığımız çalışmalarda Fatih mahallemizde Kırıkhan Anadolu Ticaret Meslek Lisesinin önü ve çevre yolları acil olarak yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu. Şu anda asfalt ekiplerimiz Gölbaşı ve İçada mahallelerinde çalışmalarını sürdürmektedir. En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerine de asfaltlama çalışmalarımız başlayacak, yakın bir zamanda ise asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz.” Dedi.

17795858_666268466894086_3045765419827554516_n

gölbaşı mah asfalt2