Açık

KIRIKHAN BELEDİYESİNİN ARKA PLANDA ÇALIŞAN KAHRAMANLARI

Kırıkhan Belediyesi’nin Arka Planda çalışan gizli kahramanları Afrin’de kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerimize de hizmette sınır tanımıyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Kırıkhan’a şu ana kadar yapmış olduğu 85 önemli projenin görünen kahramanları olduğu gibi bir de görünmeyen kahramanları vardı.
İlçeye yapılan hizmetlere hep birlikte imza atan Fen İşleri Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Plan Proje Müdürlüğü, Park- Bahçe Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Makine İkmal Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Bakım Onarım Atölye Müdürlüğü ekipleri özellikle 20 Ocakta başlayan Afrin Operasyonuna da destek vermeye devam ediyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve ekibi, Afrin Zeytin Dalı harekâtının başlangıcından bugüne kadar, belediyenin bütün imkânlarını seferber ederek kahraman Mehmetçiklerimize destan yazması için her türlü desteği veriyor.
Bu bağlamda, Kırıkhan Belediyesi’ne ait 55 adet araç sınır bölgesinde Mehmetçiklerimize bir yandan Lojistik ve yol yapımına destek verirken bir yandan da çalışan ekipman ve araç gereçlerin bakım onarımlarını yerinde tamir ederek harekâta kesintisiz destek veriyor.
Özellikle Destek Hizmetleri Müdürü Mulla Eroğlu ve Bakım Onarım Atölye Müdürü Reşit Hekimoğlu, Afrin’de askerlerimizin ve tanklarımızın daha rahat hareket edebilmesi için personelleriyle birlikte gece gündüz demeden harekâtın kesintisiz olarak devam etmesi için ihtiyaç durumunda araç temini yaparak, gerekli tamir ekipmanlarını her an hazır tutarak 7/24 çalışmaya devam etmektedirler.
Konuyla ilgili ortak değerlendirme de bulunan, Eroğlu ve Hekimoğlu; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, her Türk asker doğar tabiriyle bizlerde birer asker ve nefer olmayı boynumuza borç bildik.
Bu vesileyle sınırda vatanımız ve milletimiz için canlarını, kanlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimize bizlerde elimizden geldiği kadar, karınca – kararınca bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Mehmetçiğimize, Vatanımıza ve milletimize ne kadar hizmet etsek azdır. Bu konuda çok duyarlı bir davranış sergileyen belediye başkanımız Sayın Ayhan Yavuz, bizlere özel talimatlar vermiştir.
Mehmetçiğimizin her isteğini ikiletmemiz konusunda, her ihtiyaçlarını gidermemiz konusunda vermiş olduğu özel talimatlarla birlikte bizlerin de Vatan aşkını birleştirdiğimiz zaman Mehmetçiğimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.
Bir kez daha Rabbim Mehmetçiklerimizi korusun ve zeytin dalı operasyonlarından Muzaffer ile sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin” dediler.