KIRIKHAN BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ

Kırıkhan Belediyesi; sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Mesire alanında Wi-Fi kablosuz internet cihazı yerleştirdi.

Kırıkhan Belediyesi; 5651 Sayılı İnternet Kanunu’na uygun olarak verilen bu hizmet ağını ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi hedefliyor.

Mevcut olarak mesire alanında Aktif hale getirdiğimiz ücretsiz wi-fi sistemi ilerleyen zamanda cumhuriyet meydanı Tayfur Sökmen parkı ve Atatürk büstünün olduğu bölge

Ve yapımı devam eden yeni kaymakamlık ve kent meydanı projesinin bitiminde tüm halkımıza hizmet verecektir.

1. Aşama: Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan kablosuz ağlar kısmından “KIRIKHAN BELEDİ YESİ Wİ-Fİ” ağına bağlanıyoruz.
  2. Aşama: Bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuzun internet tarayıcısı sizi giriş sayfasına yönlendirecek. Eğer daha önce üye olmuş iseniz “Kayıtlı Kullanıcı” kısmına, yeni bir üyelik için ise “Yeni Kullanıcı” kısmına giriş yapıyoruz. Ve istenen gerekli bilgileri girdikten sonra Ücretsiz wifi ye bağlanmış oluyoruz.