KIRIKHAN BELEDİYESİNDEN BİR YENİLİK DAHA GERÇEKLEŞTİ

28.11.2014 CUMA
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusunda ‘kalbiniz kadar temiz bir Kırıkhan’ projesi kapsamında ana caddelerin temizliğinde kullanılmak üzere 5 adet yaprak toplama makinası alındı. Bu makinalar Temizlik İşleri Müdürü Ömer Güder tarafından Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a tanıtıldı. Başkan Ayhan Yavuz ‘’ Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun’’ diyerek yaprak toplama makinasını çalıştırıp denemesini yaptı. Makinanın işleyişini, temizliğe katkısını gözlemledi. Yaprak toplama makinalarının tanıtılmasında Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ‘’ daha temiz bir Kırıkhan için imkanlarımızı seferber ederek gayret ediyoruz. Böyle çalışmalarımız devam ederken halkımızın temizlik konusunda bize destek vererek daha duyarlı olmalarını istedi. Çevre kirliliğini ve görüntüsünü birlikte yok edeceğiz. Herkes evinin önünü temiz tutarsa, birlikte Kırıkhan’ımız daha temiz olur.’’ Diyerek esnafımızdan ve tüm halkımızdan temizliğe karşı duyarlı olmaları konusunda yardım istedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM