Açık

KIRIKHAN BELEDİYESİNDE HİZMETLER MEVSİM ŞARTLARINA RAĞMEN DEVAM EDİYOR

Kırıkhan belediyesi ve Başkan Yavuz’un hizmetleri mevsim şartlarına rağmen bütün mahallelerde devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aygırgölü mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.
Ayrıca, Aydınlı Mahallesi Açelya sokakta asfalt tamir çalışmaları tamamlanırken, 408 Evler Mahallesi Sunay Çocuk parkı karşısında bulunan kanaletin yapım çalışmaları devam ediliyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına 7/24 ara verilmiyor.
Başkan Yavuz yapılan çalışmaları takip ederken bir yandan da, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve İlçe milli eğitim müdürü İ.Cahit Ayazhan ile birlikte 75.yıl Orta Okulunun inşaat alanında incelemelerde bulunup inşaat çalışmaları hakkında bilgi alıp eğitime katkı vermeyi ihmal etmiyor.
Yapılan çalışmalar, incelemeler sonrasında açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Mevsim şartları itibariyle zor bir sürece giriyoruz.
Hemşerilerimize zor mevsim şartlarını rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için bütün birimlerimizle maksimum düzeyde hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Hemşerilerimizin kalbi rahat olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM