Gök Gürültülü

KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ HAYVAN PAZARINDA KONTROLÜ ELDEN BIRAKMIYOR

Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı yapmış olduğu sıra dışı performansları taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayıp göz doldurmaya devam ediyor.

Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden virüs illetine karşı Devletin göndermiş olduğu genelgeleri Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatlarını eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yerine getirip kendi sorumluluk ve görev alanı içerisinde olan tedbir çalışmalarını sürdüren Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri Hayvan pazarını kontrol altında tutmada azami hassasiyet gösteriyor.

Koronavirüsünün (Kovid-19) hayvanlar üzerinden daha yaygın bulaşabileceği hesap edilerek yapılan çalışmalarda, Kırıkhan’da Çarşamba günleri kurulan hayvan pazarı her hafta rutin olarak kontrol altında tutulup vatandaşların hayvan satışına tedbiren izin verilmiyor.

Konuyla ilgili Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile son dönemlerde dünya ve ülkemizi tehdit eden virüs illetine karşı vatandaşlarımızın sağlık ve hayatı bizler için her şeyin üzerindedir.

Zabıta müdürlüğü olarak gece-gündüz demeden sizlerin sağlığı ve hayatı için seferberlik halinde mücadele ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak siz değerli Vatandaşlarımızın da Devletimizin uyarılarını dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizlerin hayatı bizler için her şeyden daha önemlidir

SİZİN VE SEVDİKLERİNİZİN GELECEĞİ İÇİN EVDE KAL KIRIKHAN.!” Denildi.