Gök Gürültülü

KIRIKHAN BELEDİYESİ TARIM İŞÇİLERİNİN BULUNDUĞU ÇADIR VE KONTEYNIRLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi ve Başkanı Ayhan Yavuz, Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbir çalışmalarına tavizsiz ara vermeden devam ediyor.

Bu bağlamda, Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Yalangoz ve Abalaklı mahallesi bölgelerinde tarım işçilerinin bulunduğu 220 adet çadır ve Konteynırlar da dezenfekte çalışmaları yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Koronavirüsü denen illetle hep beraber mücadele etmeye devam ediyoruz. Gerekli bütün tedbir ve önlemleri en başından beri aldık ev almaya devam ediyoruz.

İlçemizin hemen her noktasında virüs illetinin başlangıcından bu güne dezenfekte çalışmalarımıza ara vermedik.

Tarım işçilerimizi de ihmal etmedik. Bu bağlamda Yalangoz, Abalaklı ve çevre mahallelerimizde tarım işçilerimizin bulunduğu çadırlarda ve konteynırlarda dezenfekte çalışmaları yaptık. Sizlerden ricam, sizin ve sevdiklerinizin geleceği için “EVDE KALIN.! SAĞLIKLI OLUN.! “ Dedi.