KIRIKHAN BELEDİYESİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını yaptı. Belediye Meclis toplantı salonunda Ayhan Yavuz’un Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Meclis üyeleri tam kadro katıldı.
Toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Şehitlerimizin Ruhuna Fatiha okunarak başladı.
Toplantıda 2.Meclis Başkanı seçimi kapalı oylama ile yapıldı.Yapılan oylama sonucunda tek aday olan Ahmet Kefsiz oy birliğiyle 2.kez Meclis Başkanı seçildi.
Daha sonra gündeme ilişkin diğer maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise Mart ayında yapılacak olan Meclis toplantısına bırakıldı.

DSC_1938

DSC_1940