Gök Gürültülü

KIRIKHAN BELEDİYESİ MESLEKİ VE GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİ AÇILIYOR

Kırıkhan Belediyesi bünyesinde vatandaşların mesleki eğitim almaları, gençlerimizin mesleki yeterlilik kazanması, ilçe de bulunan işletmelerin yeterli teknik şartlara ulaşması, öğrencilerin mutfak alışkanlıklarının geliştirilmesi amacıyla eğitim merkezi açılıyor.
Hatay Valiliği SODES kapsamında, Kırıkhan Belediyesi tarafında açılacak olan Mesleki ve Eğitim Merkezinde; Aşçılık, Pastacılık, Zeytin yetiştiriciliği, Zeytin ağacı budama, gıda işletmelerinde hijyen, Seramik Şekillendirme, Diksiyon ve Drama kursları açılacak ve kurs sonunda Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kursiyerlere sertifikaları verilecektir.

2018 Yılında 550 kişiye sertifika verilmesi planlanırken, Kurs kayıtları 05.03.2018 tarihinde Kırıkhan belediye binasında başlayacak ve kontenjanlar ile sınırlı tutulacaktır.