KIRIKHAN BELEDİYESİ 2020 MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

06.03.2020 Cuma günü saat 10.30’da Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan 2020 Mart ayı Belediye Meclisi olağan toplantısı saygı duruşunun yapılıp İstiklal Marşı ve tüm Şehitlerimizin ruhları için Fatiha suresinin okunması ile başladı.

Başkan YAVUZ Meclise verdiği bilgilendirmelerde şunları söyledi; “ Bahar Kalkanı Harekâtında Ülke, Millet özellikle Hatay ve Kırıkhan, İslam’ın son ordusu olan Kahraman Mehmetçiklerimiz dünya tarihine geçecek büyük başarılara imza atmıştır.

Çanakkale ruhunu Bahar Kalkanı Harekâtında da yaşadık, yaşıyoruz. Şahsım ve Kırıkhan adına Mehmetçiklerimiz için gece –gündüz demeden çalışan bütün Belediye Meclis üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hepinizden Allah (c.c.) Razı olsun.

Bahar Kalkanı Harekâtında yapılan Çalışmalar konusunda Meclisi bilgilendiren Başkan Yavuz ayrıca devam eden diğer çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi; Değerli arkadaşlar, Yeni Pazar yerimizin tapu işlemlerini tamamlamış bulunuyoruz. Yeni Oto Galericiler sitemizle ilgili çalışmalarda önemli mesafeler kaydettik.

3 Mart tarihinde Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda, Azerbaycan Büyük Elçimiz Hazar İbrahim, Azerbaycan Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev ve beraberinde ki heyet ve bütün Belediye Başkanlarımızla yaptığımız toplantıda Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’nün Nesimi ilçesi ile Kırıkhan Kardeş ilçe olduk. Her iki ülke ve ilçemize hayırlı olsun.

Bugün itibariyle Belediye olarak 7 birim müdürlüğü ekibimizle Kırıkhan Şehitliğimiz de bakım, onarım çalışmalarını başlattık. Allah’ın (c.c.) izniyle 18 Mart Çanakkale Zaferimizin ve Afrin Zeytin Dalı operasyonumuzun Zafer yıl dönümlerine yetiştireceğiz. Şehitlerimizin, Şehit ailelerimizin ve Kırıkhan’ımızın şanına yakışır bir hale getireceğiz inşallah.” Dedi.

Başkan Yavuz’un bilgilendirmelerinden sonra 2020 Mart ayı Belediye Meclisi olağan toplantısı karşılıklı fikir alışverişleri ile sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM