Hafif Yağmurlu

Kırıkhan Belediye Meclisi, 2023 Ekim Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Kırıkhan Belediyesi 2023 yılı Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı üyelerin katılımıyla Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Başkanlığında yapılan Belediye Meclis toplantısı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizin anısına saygı duruşu, istiklal Marşının okunması ve yapılan dualarla başladı.

Toplantıda Başkan Yavuz tarafından 06.02.2023 Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde 11 il ve ilçelerinde olduğu gibi Kırıkhan’da da meydana gelen büyük yıkımlar, zarar gören konut ve iş yerleri, birçok yerleşim,yaşam alanları için planlanan ve yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında istişare yapıldı. Belediye çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra gündemdeki maddeler Meclis üyeleri ile birlikte istişare edilip oylanarak kabul edildi.

Toplantı sonunda Meclis üyeleri, çeşitli konularla ilgili görüşlerini Başkan Ayhan YAVUZ ile paylaştılar.

Başkan YAVUZ, ekim ayı belediye meclisi olağan toplantısına katılan, meclis üyelerine

teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

ETİKETLER: