Açık

KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ’UN KIRIKHAN’DA HALKLA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

17.01.2017

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Halkla Buluşma Toplantılarına devam ediyor.

Kaymakam Erkayıran önceki gün Belediye Başkan vekili İhsan Kuruca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Orçan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Temel Aday, Belediye Meclis Üyeleri, Abdulkadir Elitaş, Ömer Erden, Reşit Koşun, Daire amirleri ile Kaletepe, Camuzkışlası, Demirkonak ve İncirli mahalle halkının da katılımıyla Yalangoz mahallesinde halkla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Erkayıran halkla buluşma toplantılarına bugün de Başpınar mahallesinde devam etti. Bu toplantıya il dışından dönen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’da katılırken yapılan toplantıda mahalle halkının sorunları dile getirilerek bu sorunların çözüme kavuşturulması konusunda önemli adımlar atıldı.

Kaymakam Erkayıran, Başpınar mahallesindeki toplantı sonrasında ilkokul ve ortaokulu da ziyaret ederek buradaki görevli öğretmenlerle bir süre görüştü. Okul ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan’da eşlik etti.

Kaymakam Erkayıran, ilçeye bağlı tüm mahallelerde bu yönde toplantıların düzenleneceğini ve halkın yanına giderek sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaymakam Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ilçe idari amirleriyle birlikte halkın yanına kadar giderek sorunlarını dinlemesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken mahalle halkı da kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorlar.