KARAMAN HAK-İŞ SENDİKA TEMSİLCİLERİ BAŞKAN YAVUZ’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Karaman Hak – iş Sendikası il temsilcisi Mehmet Bayrakçı, Öz Büro – iş sendika temsilcisi Osman Güneş, Öz Gıda – iş sendika temsilcisi Adnan Gürsoy, Öz Sağlık – iş Sendikası temsilcisi Hatice Bağcıoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Çelik’te bulundu.
Zeytin Dalı Operasyonları kapsamında Mehmetçiğimize destek amaçlı gerçekleşen ziyarette, Hak-iş sendikası Karaman il temsilcisi Mehmet Bayrakçı; “Vatanımızın ve Milletimizin bağımsızlığı için Zeytin Dalı operasyonlarında canını, kanını ortaya koyan Mehmetçiğimize maddi ve manevi olarak destek olmak amacıyla diğer temsilci arkadaşlarımızla birlikte ziyaret gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bağlı bulunduğumuz temsilci arkadaşlarımızla birlikte karınca – kaderince Mehmetçiğimize bir nebzede olsa destek olabilme adına 1700 adet çorap, 1000 adet iç çamaşırı, 300 adet eldiven ve atkı sunmak istedik” dedi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Allah (c.c) ziyaretinizi makbul etsin. Hamdolsun Devletimiz de güçlü, Milletimizde güçlü. Devletimiz, Mehmetçiğimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kırıkhan Belediyesi olarak Mehmetçiğimize lojistik desteğimizi gece – gündüz demeden imkanlarımız dahilinde devam ettirmekteyiz.
Belediyemize ait 55 araçla 7/24 taş ocağımızdan taş kırığı ve diğer gerekli malzemeleri göndermekte, iş makinalarımızla yol ve alan düzeltme işlerini sürdürmekteyiz. Önemli olan niyetiniz. Yaptığınız yardımlarınızdan ve vesile olanlardan Allah(c.c) razı olsun” dedi.