İSTANBUL ANADOLU YAKASI ADALET SARAYINDAN İLÇEMİZE VE MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK ZİYARETİ

Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere İstanbul Anadolu Yakası Adalet Sarayı çalışanları ilçemize ziyarette bulundular.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz İstanbul Anadolu Adalet Sarayı çalışanları heyetini Kırıkhan Bayezıd-i Bistami Hz Türbesinde ağırladı.
Başkan Yavuz misafirlere türbe ile ilgili bilgiler verdikten sonra Zeytin Dalı Operasyonu ve Belediyelerimizin operasyon boyunca askerlerimize ve ordumuzun başarısı için yaptığı destekler hakkında bilgiler verdi. Adliye sarayı çalışanları A Haber ekibine de ziyarette bulunup başarı dileklerinde bulunduktan sonra canlı yayın programına katılarak Başkan Yavuz’a askerlerimize yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür edip Türk Bayrağı hediye ederek plaket verdiler.
Başkan Yavuz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerine karşı başlatılan Afrin Zeytin Dalı Operasyonlarında Mehmetçiklerimize moral ve destek amacıyla dualarıyla ilçemize gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerin bu birlik ve beraberliğini tüm dünya görmüştür. Bunun sonucu olarak ta terör örgütlerinin arkasında ki güçlerin umutları tükenmiştir.
Zeytin Dalı operasyonlarında Canlarını verip Şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan (c.c) rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca, operasyonlar da yaralı olan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunup acil şifalar diliyor, Mehmetçiklerimize destek amacıyla gelen Anadolu Yakası Adliye çalışanlarına ve sayın başsavcımız İsmail Uçar’a bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM