İSKENDERUN 39. MEKANİZE TUGAY KOMUTANLIĞINDAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı İskenderun 39. Mekanize Tugay Komutanlığı, Afrin Zeytin Dalı Operasyonları kapsamında Mehmetçiğimize verdiği desteklerden dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür belgesi gönderdi.
Tugay Komutanı Tuğgeneral T. Erkan OLGAY tarafından 11.03.2018 tarihinde gönderilen Teşekkür belgesinde;
“Ordumuz Türk birliğinin Türk kudret ve kabiliyetinin Türk Vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla yüce Türk milletimizin iradesiyle 20 Ocak 2018 tarihinde ZEYTİN DALI HAREKÂTI başlatılmıştır.
Bu kapsamda Harekât’ın başarılı olması için canlıların esirgemeden mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunu arttırılması amacıyla yaptığınız destekler. Türk milleti ile onun emrinde olan Türk ordusunun birlik ve beraberlik ruhuna katkıda bulunmuştur.
Ordu-Millet dayanışmasının güzel bir tezahürü olan ve harekâta katılan personele destek verme düşünceniz son derece Ulvi ve üstün bir amaca hizmet etmektir.
Yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” Denildi.