İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..KIRIKHAN OSB’NİN TAPUSU ALINDI

Kırıkhan’a kurulacak olan OSB için yapılan girişimler sonucunda Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinin Tapusu alındı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve TSO Başkanı Numan Bölükbaş yaptıkları açıklamada “Hayallerimiz gerçek oluyor. Şimdi ilçemizde yatırım yapacak Girişimci iş adamlarımızı bekliyoruz” dediler.

BAŞKAN YAVUZ HAYALİN GERÇEKLEŞMESİNE AZ KALDI
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan OSB ile ilgili yaptığı açıklamada;
“Hayallerimiz gerçek oluyor. Uzun yıllardır hayallerini kurduğumuz, büyük fabrikalar ve işletmelerin kurulduğu, işsizlik yaşamayan, ekonomisi düzgün, daha temiz, modern ve yaşanabilir bir Kırıkhan oluşturmak için yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamaya başladık. Kırıkhan Ticaret Odası, Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Milletvekillerimizin birlikte başlattığı (OSB) çalışmaları sonucunda Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinin Tapusu alındı. Yıllardır konuşulan, hayal edilen, göreve geldiğim ilk günden itibaren öncelikli olarak üzerinde durduğum Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçmesi ile birlikte Kırıkhan’ın geleceği yeniden kurulacak, istihdam ve işgücü artarak, insanlarımızın işsizlik yaşaması tarihe kavuşacaktır. Kırıkhan OSB’de işyeri kurmak isteyen yatırımcılarımız için çok yakın bir zamanda yer tahsisine başlanacaktır. Şimdi Bölgemize yatırım yapacak olan Girişimci iş adamlarımızı bekliyoruz. Kırıkhan OSB çalışmaları için elini taşın altına koyan ve desteklerini esirgemeyen başta Hatay Milletvekillerimiz olmak üzere Ticaret Odası Başkanlarımıza özellikle seçildiği günden bugüne kadar Kırıkhan OSB için büyük emek harcayan Numan Bölükbaş’a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kırıkhan’ımıza ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

KIRIKHAN TSO BAŞKANI NUMAN BÖLÜKBAŞ “YATIRIMCILARI BEKLİYORUZ”
Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ise OSB ile ilgili yaptığı açıklamada;
“Burada tarihi bir anı yaşıyoruz. İlçemiz OSB ile daha da gelişecek, iş hacmi artacak ve bir cazibe merkezi olacaktır. Kırıkhan’da işsizliğin azalmasını sağlayacak olan bu çalışma ile ekonomimiz canlanacak, İstihdamın artırılması, vergi indirimi, finansmana erişim olanaklarıyla ilgili teşvik paketleri uygulanmaya başlanacak. Yatırımcılarımız, Kırıkhan’a yapacakları yatırımlar ile yatırım desteği, vergi indirimi, sigorta prim işveren desteğinin yanı sıra ilçe bazlı teşviklerden de yararlanabilecekler. Kırıkhan OSB de yatırım yapmak isteyen işadamlarımız için en kısa zamanda yer tahsisine başlanılacaktır. Kırıkhan OSB için emeği geçen başta Bölge Milletvekillerimize ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim. Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun” dedi.