İl Aydınlatma Komisyonu Kırıkhan ‘da

11.12.2014 Perşembe Günü
İl Aydınlatma Komisyonu bugün Kırıkhan Öğretmenevinde Vali Yardımcısı Bilal ÖLMEZ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya Kaymakam Halil UYUMAZ, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, TEDAŞ Yetkilileri, ilçemiz Muhtarları ve Daire amirleri katıldı.
Vali Yardımcısı Bilal ÖLMEZ yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek ilçemizdeki elektrik kesintilerinin giderilmesi amacıyla gerçekleşen toplantıda sorunları dinleyip, çözüme kavuşturacağız dedi. Vali Yardımcısı Bilal ÖLMEZ olası bir elektrik kesintisi TEDAŞ ‘a yüklenmemeli, zira elektrik kesintisinden TEDAŞ büyük zararlar görmektedir. Ancak elektrik kesintilerinin olmaması gerektiğini söyledi.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ İl Aydınlatma Komisyon toplantısında, bu toplantının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, enerji bizim ilçemiz ve ülkemiz için olmazsa olmazımızdır. TEDAŞ özelleştirilmesiyle daha iyi enerji hizmeti geleceğine inanarak kesintiler ile ilgili yetkililerle görüşmeler yaptık, bu sorunun çözülebileceğine inanıyorum, ancak vatandaşlarımızın enerli ile ilgili sorunlarla muhatap bulamadıklarını, ilgililerin telefonlarının kapalı olduğunu, şikayetler bizlere geliyor.
Sokaklardaki aydınlatmaların kış günleri öğrencilerimiz için çok önemlidir. Ayrıca elektrik kesintilerinden evlerde ve iş yerlerinde meydana gelen zararlar önemlidir. Bu zararlar bir şekilde telafi edilir. Şu önemlidir, elektrik kesintilerinde uyuşturucu kullanan gençlerimiz karanlık ortamda daha rahat uyuşturucu kullanmaktadır. Zira uyuşturucu ile mücadele edilirken mahalle, sokakları ve boş alanların aydınlanmış olması gerekmektedir diyerek ilçemiz mahalleleri ile ilgili bir hazırladığı raporu TEDAŞ yetkililerine sundu.
TEDAŞ yetkilileri toplantıya katılanlara telefon numaralarını vererek kesintilerin olmaması için gayret sarf edeceklerini belirterek, katılımcılara teşekkür ettiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM