Açık

HATEKS KIRIKHAN BELEDİYESİNE 3 ARAÇ HİBE ETTİ

13.04.2015
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un gayreti sonucunda, Hateks grubu 3 aracı hibe etti. Kırıkhan Belediyesi araç filosuna 3 araç daha kattı. Belediye Başkan Ayhan Yavuz çalışmaları sonucunda Hateks grubu Kırıkhan Belediyesine 3 adet Ford marka araç hibe etti. Araçlar ise Camii, İbadethane ve okul temizliğinde ve Yaşlı hastaların ev bakımında kullanılacak.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı açıklama da ; “Biz kısa bir süre önce Hateks grubunu ziyaret etmiştik. Orda Kırıkhan’ımızın ihtiyaçlarını özellikle İbadethanelerimizin, okullarımızın, evde yaşlı kimsesiz bakıma muhtaç olan insanların bakımı ve temizliği ile ilgili bir sosyal projemizin olduğunu söyledik. Bununla ilgili 3 araca ihtiyacımız olduğunu ilettik ve Hateks grubu bu sosyal projede bizlere destek vereceklerini beyan ettiler. Hateks yetkilileri, bugünde 3 aracımızı Kırıkhan Belediyesine hibe şeklinde bağışta bulundular. Bizde bu araçlarla beraber sosyal sorumluluk projelerimiz adı altında görevlerimizi yaparken her zaman Hateks grubuna şükran borcumuzu dile getireceğiz. Kırıkhan Belediyesinin dışında bu hizmetlerden faydalanan vatandaşlarda, Hateks grubuna şükran ve minnetlerini dile getireceklerdir. Bizlere böyle destekte bulunan Hateks grubuna yönetim kurulu başkanı nezdinde teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Her zaman Kırıkhan Belediyesi olarak Hateks grubunun tüm ihtiyaçlarında yanında olacağız.” dedi.
Bugün törenle araçları Kırıkhan Belediyesi ‘ne takdim eden Hateks grubu yönetim kurulu başkanı Abud Apdo yaptığı açıklama da; “Öncelikle araçlar Kırıkhan Belediyesine hayırlı uğurlu olsun. Bizim işletmemizde Kırıkhanlı çalışan çok sayıda bir ekibimiz var. Bunları Kırıkhan Belediyesine hibe ederek gerçekten herkesi mutlu etmenin sevinci içerisindeyiz. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a da bizlere böyle teklifte bulundukları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de herkesin daha yararlı ve hayırlı bir olayda birlik ve beraberlik içerisinde olacağına inanıyorum” dedi.

FormatFactoryDSC_0142

FormatFactoryDSC_0145