HATAY VALİSİ ERDAL ATA’DAN KIRIKHAN’A ZİYARET

HATAY VALİSİ ERDAL ATA’DAN KIRIKHAN’A  ZİYARET

Hatay Valisi Erdal Ata,  07 Aralık 2017 Perşembe günü bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediye Başkanlığı, Koruma Alkali Klor A.Ş ve Suriyeli yetimlerin barındığı Yetimhaneye ziyaretlerde bulundu.

Vali Ata  ilk olarak saat 14.00’te Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ı makamında ziyaret etti. Kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar dileyen Vali Ata, ilçe genelinde devam eden yatırımlar ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak ilimiz genelinde Kaymakamlıklarımızın ortaya koyacağı başarılı çalışmaların ilimizin kalkınmasında büyük bir önemi olduğunu dile getirdi.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ise Vali Ata’nın ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyelini artırmak için gerekli çalışmaları titizlikle sürdüreceklerini belirtti.

Vali Ata, saat 14.45’de Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ile birlikte Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

İlçe de yürütülen belediye hizmetleri, planlanan yatırımlar ve son olarak abonelik işlemleri başlayan doğalgaz çalışmalarının geldiği nokta hakkında bilgiler alan Vali Ata, ilimizi tüm ilçeleriyle birlikte bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara taşımak için elbirliğiyle çalışmak gerektiğini ifade etti. Bu konuda ortaya koydukları çaba ve gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla Başkan Yavuz’a teşekkür etti.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise Vali Ata’nın ilçenin sorunlarının çözümü konusunda verdiği destekler dolayısıyla minnettarlıklarını ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Belediyedeki ziyareti sonrası Kırıkhan Koruma Alkali Klor Fabrikasını ziyaret eden Vali Ata, şirket yöneticileriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Ata günün son ziyaretini Kırıkhan’daki Suriyeli yetimlerin barındığı Yetimhaneye gerçekleştirdi. Vali Ata Yetimhane hakkında ve yetimhanedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak ziyaretini tamamladı.