Açık

HATAY MİLLETVEKİLLERİ VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI EXPO 2021 HATAY İÇİN

“EXPO 2021 HATAY” projesi kapsamında Medeniyetler Bahçesi Teması ile Hoşgörü ve Barış şehrimiz Hatay’da 300 Dönümlük Botanik Bahçesi kurulacak ve 6 ay süreyle şehrimizde sergilenecek.
HATAY MİLLETVEKİLLERİ VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI YELKEN KULÜBÜNDE EXPO 2021 HATAY İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİLER
İskenderun Yelken Kulübünde bir araya gelen Ak Parti, Mhp ve Chp Hatay Milletvekillerimiz ile Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımı ile kadim Medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan HATAY’da gerçekleştirilecek EXPO 2021 çalışmaları konuşuldu.
Toplantıda, Hatay Milletvekillerinin de desteği ile Hükümetten yardım çıkarılması ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bütün ilçe Belediyelerinin Hatay için önemli olan bu projeye birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma yaparak sahip çıkma kararı alındı.
İskenderun yelken Kulübünde düzenlenen toplantıya Hatay Milletvekilleri Mehmet N.Ahrazoglu, Orhan Karasayar, Serkan Topal, Hacı Bayram Türkoğlu, HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, İlçe Belediye Başkanları Ayhan Yavuz, Seyfi Dingil, Abdurrahman Demirel, Adnan Vurucu, Nazım Çulha, İbrahim Pac, Rifat Sarı, Hüseyin Şanverdi, Kasim Şimşek Mithat Nehir, HBB Genel Sekreteri Mehmet Maden ve Dr.ibrahim Yaman katıldılar.
Hatay EXPO2021 için Birlik ve Beraberlik kararı alınan gecenin sonunda Aile fotoğrafı çekildi.