Açık

HATAY ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİK BAŞKANI A.KADİR TEKSÖZ’ DEN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

23.08.2016
Hatay esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı A. Kadir TEKSÖZ, Kırıkhan’ da bulunan 8 esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ’ a esnafın sorunlarını istişare etmek üzere bir ziyaret gerçekleştirerek, Başkan Ayhan YAVUZ’ a teşekkür ettiler. Başkan Ayhan YAVUZ bu nazik ziyaretle beni onurlandıran esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı ile Kırıkhan2 da bulunan 8 esnaf ve sanatkarlar oda başkanlarına şükranlarımı sunarım. Diyerek şöyle konuştu ‘’ sivil toplum kuruluşlarına ve esnaf odalarına hizmetlerimiz devam edecektir. Biz hizmet makamıyız ilçemizin her sorunu bizim sorunumuzdur. Bu sorunları çözmek için ilçemizin bütünün her noktasında hizmetlerimizle varız. Bu sorunları bir bir çözmekteyiz ilçemiz sorunları çözüldükçe halkımızın memnuniyeti bizleri mutlu kılmaktadır ‘’ söylemiyle konuklarıyla bir süre sohbet etti.
_DSC7900

_DSC7904