Açık

FARKLI ÇİÇEK TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞTU

19.10.2015

Belediye başkanı Ayhan Yavuz Park Bahçe Müdürlüğüne vermiş olduğu talimat da daha yeşil bir Kırıkhan için performanslarını arttırmalarını istedi. İlçemizdeki park ve bahçelerin eksikliklerin varsa giderilmesini ve atıl durumda olan park ve bahçelerin acil olarak düzenlenip halkın hizmetine sunulmasını talimatını verdi.
Bu doğrultuda çalışmalarına yoğunluk veren Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, serada yetiştirmek üzere ilk aşamada 45.000 çeşitli tohum türlerini toprakla buluşturdu. Kırıkhan’ın yaz kış demeden sürekli yeşil ve çiçekli kalması için üretim hızla devam etmektedir.
1. Etap ekilen çiçek tohumları
– Hercai menekşe tohumu 20.000 adet
– Calendula tohumu 3.000 adet
– Süs lahanası 5.000 adet
– Bellis tohumu 5.000 adet
– Aslan ağzı tohumu 7.000 adet
– Minik menekşe tohumu 5.000 adet
Gibi farklı tüm çiçek tohumları toprakla buluştu.
2. etap parkların yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Çamlık evler mevkisin’ de çocuk oyun parkının duvar onarımı biterken 408 Evler Sunay Parkının duvar örme, toprak çekme, ağaç dikme, çimlendirme çalışmaları devam etmektedir.
3. etap Barbaros mahallesi İnayat Bey Camisi yanındaki parkta bulunan spor kompleksi için 1 adet tam donanımlı duş ve benzeri kapsayan spor soyunma odası.
İlçemizin her noktasında hizmetlerimiz ve çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir.
Hizmetlerimizle ilçemizin her noktasında var olarak hizmetlerimizde fark oluşturacağızIMG-20151019-WA0011

IMG-20151019-WA0009

IMG-20151019-WA0007