ERZİN BELEDİYESPOR-KIRIKHANSPOR KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI 2-2

STAT: Erzin İlçe Stadı
HAKEMLER: Tolga Şinoforoğlu xx, Gökmen Canlıdinç xx, Ata Bayraktar xx
ERZİN BELEDİYESPOR: Mustafa xx, Şahin xx, Mehmet xx, Mizgin xx, Nurettin xx ( Umut dk. 82 x), Emrah xx, İlyas xxx (Yunus dk. 79 x), Ogün Aytaç xx, Onur xx, Sefa Aktepe xx, Sefa Durmuş xx..
KIRIKHANSPOR: Ömer xx, Hüseyin xx, Muhsin xx, Güven xx, Ömer Gür xx (Muhammed dk. 75 x) Emrah xx, Özcan x (Egecan dk. 46 xxx), Serkan xx ( Yusuf dk. 46 xxx), Fatih xx, Gökhan xx, Bilal xx..
SARI KARTLAR: Emrah, Şahin (Erzin Belediyespor) Gökhan, Fatih, (Düzcespor)
GOLLER: İlyas Kubilay dk. 78 (Erzin Belediyespor) Hüseyin dk. 44 (Kendi Kalesine), Egecan, Dk. 65 ve Dk. 83 (Kırıkhanspor)
ERZİN BELEDİYESPOR-KIRIKHANSPOR KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI 2-2
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Hatay takımları Erzin belediye Spor ile Kırıkhan Spor, Erzin ilçe stadında karşı karşıya geldi. Her iki takımda karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.
Karşılaşmayı Hatay Milletvekili Birol Ertem, Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Sait İlçin, Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Eski Kırıkhan Spor kulüp Başkanı Mete İçcan ve Haci Kocacık’da izledi.

HANCILAR TARAFTAR GRUBU ERZİN’DE 90 DAKİKA SUSMADI..
Kırıkhanspor’un vefakar taraftar grubu olan Hancılar taraftar grubu, Kar kış demeden Erzin deplasmanında da 90 dakika susmadan takımlarını destekleyerek yalnız bırakmadılar.