CUMHUR İTTİFAKINA KIRIKHAN’DAN TAM DESTEK!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ayhan Yavuz 13.02.2019 Çarşamba günü Kırıkhan’da bir dizi programlara katıldılar.

Programa Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, MHP İlçe Başkanı Ahmet Hamit Terzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Osman MUTLU, Meclis Üyeleri ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler Çarşamba Pazarı esnaflarını tek tek ziyaret ederek vatandaşlara karanfiller dağıtıp, Pazar esnaflarından ve vatandaşlardan 31 Mart’taki Yerel Seçimler için Cumhur İttifakı adaylarına oy desteği istediler.

Daha sonra Otogar esnafları, Koruma Klor Fabrikası, Çankaya mahallesi, Ceylanlı mahallesi, Fatih mahallesi ve Gazi mahallesindeki ev ziyaretlerine katıldılar. Son olarak Telbizek mahallesinden Bestami Sivri’nin düzenlediği Memleket İşi Gönül İşi, Gönül İşi Telbizek İşi Sloganıyla yüzlerce araçtan oluşan dev konvoyu SKM Merkezi önünde alkışlarla ayakta karşıladılar.

Bu ziyaretler sırasında 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ayhan Yavuz yaptığı açıklamada;
“Söz konusu Vatan olunca gerisi teferruattır. 15 Temmuz’da göstermiş olduğumuz birlik, beraberlik ve kenetlenme ülkemizi yok etmek isteyen bütün şer odaklarının yüreklerine korku salmıştır. Dış mihraklar dün olduğu gibi bugün de çeşitli yollarla yeniden Devletimizin bekasını yıkmak için girişimlerde bulunmaya devam ediyorlar.

Ben bir kez daha Ülkemizin bekası için CUMHUR İTTİFAKINI kuran Dünya liderimize ve Milliyetçi Hareket partisinin Bilge Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye, siz değerli Ak partili ve Ülkücü kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunarım.

31 Mart seçimleri Ayhan Yavuz meselesi değil, hepimizin de idrak ettiği gibi Ülkemizin beka meselesidir. Bizler gelip geçeriz. Ama Ülke elden gittiğinde her şeyimizi kaybederiz. Suriye’ye bir bakın, şer odakları dış güçler ülkemizi Suriye gibi görmek istiyor. Ama bizler Ya vatanımız da ölürüz yâda düşmanı gömeriz. Bu fırsatı onlara vermeyeceğiz Allah’ın (c.c) izniyle.

31 Mart seçimleri ülkemiz, ilçemiz kadar Hatay içinde çok önemlidir. Hatay son 5 yılda yatırımlar ve hizmetler açısından çok şey kaybetti. Hatay’ın parlak geleceği ve bekası için Büyükşehir Belediye Başkanlık seçiminde CUMHUR İTTİFAKIMIZIN adayı Sayın İbrahim Güler’e de destek olmamız lazım. Ben inanıyorum ki, bu birlik ve beraberliğimizle hem Kırıkhan’ı hem de Hatay Büyükşehir Belediyesini sizlerin de desteğiyle hem de çok açık farkla kazanabilecek güçteyiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

HATAY HBB ADAYI İBRAHİM GÜLER “PAZARDAKİ FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ DAHA DA DÜŞECEK”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Cumhurbaşkanımızın yoğun gayretleriyle pazarda gıda teröristlerinin önü kesilmiştir. Fiyatlar dikkat ederseniz yarı yarıya düşmüştür. Hiç merak etmeyin daha da düşecek’  dedi. Ziyaretler arasında açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler “Bayezid-i Bestâmî Hazretlerinin diyarındayız. Burası özellikli bir ilçemiz. Adaylık süreci sonrasında hızla kurumlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi gezerken, aynı zamanda sözde değil özde de halka yakın olması kapsamında bugün Kırıkhan pazar yerini ziyaret ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak her zaman halkımızın milletimizin emrindeyiz. Görüyorsunuz Cumhurbaşkanımızın yoğun gayretleriyle pazarda gıda teröristlerinin önü kesilmiş. Fiyatlar dikkat ederseniz yarı yarıya düşmüş. Hiç merak etmeyin daha da düşecek’

PAZAR ESNAFINDAN BAŞKAN YAVUZ VE KINALI BAŞKAN’A YOĞUN SEVGİ SELİ

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Kırıkhan Ak Parti Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte Kırıkhan, pazar esnafını ziyaret etti.

Pazar esnafının yoğun sevgi seli içinde esnafın sıkıntılarını, sorunlarını dinleyen onlarla sohbet eden Başkan Güler’e Ak Partili gönüllüler eşlik etti. Esnafla hoş sohbet gerçekleştiren Başkan Güler, uzun süre pazarda vakit geçirdi.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Kırıkhan pazar esnafını tek tek gezen Güler ve beraberindekiler vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılandılar.  Sorunlar noktasında duyarlı davranacaklarının altını çizen Güler, ile birlikte gezen Ak Parti gönüllüleri çiçeklerle birlikte bloknot ve Pazar çantaları hediye ettiler.

HALKIN SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Bizim birinci hedefimiz halkın siyasetçisi olmaktır. Halkın derdiyle dertlenen halka yakın siyaset yapmak. Bugünde halkın içerisinde, halkın nasıl düşündüğünü bizlere nasıl baktığını ve sorunlarını bire bir yerinde görmek amacıyla halkın içerisindeyiz. Halkımızla birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu belirteyim.

DEĞİŞİME İNANIYORUM
Güler, Pazar esnafının sorunlarını ve önerileri dinledi “Değişime inandıklarını ve durmadan çalışacaklarını söyledi. İyi hizmet verebilmek için halkın desteğini isteyen Başkan Güler, Yıllardır ihmal edildiğinizi biliyorum. Bu nedenle sorunların çözümü için gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
Pazar’da esnaflık yapan engelli bir vatandaş İbrahim Güler’e hazırladığı kahvaltıyı ikram etmek istedi. Bu güzel davranıştan ötürü çok duygulanan Başkan Güler, engelli vatandaşın hazırladığı kahvaltıyı kendi elleri ile yedirirken şu sözleri sarf etti ‘’Türkiye’de binlerce engelli kardeşimiz var. Onları görmezden gelemeyiz dertlerine çare olmak için elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum.

Hepsine işlerinde kolaylıklar diliyorum. Allah işlerini rast getirsin” ifadelerini kullandı.