CHP HATAY MİLLETVEKİLİ DR.BİROL ERTEM’DEN BAŞKAN YAVUZ’A NEZAKET ZİYARETİ

22.11.2016
CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem ile İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
CHP İlçe başkanı İsmail Karaoğlan, Gençlik Kolları Başkanı Murat Gezmen ilçe ve gençlik yönetim kurulu üyeleriyle beraber Kırıkhan Belediyesine giden Hatay Milletvekili Birol Ertem girişte Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tarafından karşılandı.
Başkanlık makam odasında gerçekleştirilen görüşmede Başkan Yavuz, Kırıkhan’ın daha modern ve yaşanabilir bir yaşam merkezi haline gelmesi yönünde Kırıkhan Belediyesinin ilçemiz genelinde hayata geçirdiği projeler ile Belediye hizmetleri ve Kırıkhan’a yapılacak olan diğer projelerle ilgili bilgiler vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Kırıkhan’ın sorunlarına da değinen Başkan Yavuz, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Dr. Birol Ertem ile CHP heyetine ilçemize yapılan hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı ve bu nazikâne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Doğalgaz’ın Kırıkhan’a gelmesi konusunda gösterilen özverili çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür eden Milletvekili Ertem ise; “ Söz konusu Kırıkhan olunca gerisi teferruat oluyor. Memleketimize gelecek her hayırlı işin bugüne kadar destekçisi olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Halkımızın teknolojik nimetlerden sonuna kadar yararlanması gerekiyor.“ dedi.

_dsc3231

_dsc3234