BEYAZID-I BİSTAMİ HZ. DUALARLA ANILDI

Evliyânın büyüklerinden, insanları Hakk’a dâvet eden, onlara doğru yolu gösterip, hakîkî saâdete kavuşturan ve kendilerine Silsile-i aliyye denilen büyük âlim ve velîlerin beşincisi olan ve Sultân-ül-Ârifîn lakabıyla bilinen Bayezid-i Bistami Hz. Anma programı yapıldı.
Bugün saat 11,30’da mevlidi şerif akabinde kuran-ı kerim ve dualar okunmasıyla başladı, Cuma Namazı sonrası misafirlere yemek ikramı yapıldı.
Programa Kırıkhan Kaymakamı sayın Halil UYUMAZ, Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hakan BIYIK, ilçe Müftüsü Sayın Mekki SOLMAZ ve birçok vatandaşımız katıldı.

Beyazıt4

beyazıt