BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ’DAN LYS ve AÖK’ YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye başkanı Sayın Ayhan YAVUZ bu Pazar günü Antakya’da yapılacak olan LYS ve AÖK Sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ mesajında Şunları Kaydetti.“Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız hem kendi geleceklerini olumlu manada şekillendirmek hem de vatanımızın ve milletimizin geleceğine hizmet etmek amacıyla eğitim-öğretimde belli bir gayret içindeler. Bu yarışın önemli bir süreci de sınavlar dönemidir. Bu süreçte strese ve gerilime neden olunmamalıdır. Ne var ki, yapılan tüm sınavların sonuçları olumlu da olsa olumsuz da olsa ailelerin ve bizlerin nazarında öğrencilerimiz her zaman kıymetlidir. Dolayısıyla geleceğimizi şekillendirme yarışında bu sınavlar dizisi her şeyin sonu değildir. Sevgili çocuklar, yıl boyu ortaya koyduğunuz çalışmalarınızın ürününü alacağınız LYS ve AÖK sınavlarında sizlere başarılar diliyorum. Anne ve babalarınızla birlikte gösterdiğiniz çalışmanın ve gayretin sizlere başarılı bir sonuç olarak dönmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum “ dedi.

Yavuz, velilere ise şu mesajı iletti; “En kıymetli varlıklarımız olan evlatlarımızın hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için eminim ki öğretmenlerimiz ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Evlatlarımızın alacağı sonuçlara razı olacağız. Lütfen çocuklarımızı sadece bu sınavlardaki başarıları ya da başarısızlıkları ile değerlendirip yargılamayalım. Onları şartlı sevmek gibi bir hakkımızın olmadığını bilelim” dedi.