Açık

BAŞKAN YAVUZ’UN EMEKLİLER HAFTASI VE DÜNYA EMEKLİLER GÜNÜ MESAJI

28.06.2016

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Emekliler haftası ve emekliler günü vesilesiyle yazılı mesaj yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Her yıl 28 Haziran – 4 Temmuz tarihleri, emekliler haftası, 30 Haziran günü ise dünya emekliler günü olarak kutlanmaktadır.

Toplumumuzun omurgasını oluşturan kültürel hafızamız olan ve geçmişten gelerek geleceğimizi şekillendiren Emeklilerimizin Haftası ve Günü kutlu olsun.

Emeklilerimiz, hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine ve milletine hizmet ederek geçirmiş, ülkemizin kalkınmasına değerli hizmetler yaparak alın terlerini dökmüş, hizmet ve çalışma disiplini ile bizlere her zaman örnek olmuşlardır.

Bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Onların bu hizmet ve desteğine karşılık daha özgür ve refah düzeyi yüksek bir yaşam sağlanması bekliyoruz. Hiç şüphesiz ki toplumumuzun temel yapı taşı olan emeklilerimiz bizlerin baş tacı olarak her zaman hak ettikleri saygı ve değeri göreceklerdir.

Geçmişimizin sahibi geleceğimizin mimarı emeklilerimizin emekliler gününde buluşmak umuduyla mutlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerini dileyerek kutluyorum.”

Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı