BAŞKAN YAVUZ’UN EĞİTİME DESTEK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

09.02.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi bir eğitim alarak ülkemizin her yönden daha güçlenmesini sağlayacak ve gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla gençlerimize yönelik eğitim yatırımlarına destek çalışmaları her geçen gün artarak devam ediyor.

Avrupa Birliğinin mali imkânları kapsamında Kırıkhan ilçemize yapılacak olan yatırımlardan 24 derslikli 5 okul için Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan ile birlikte Avrupa Birliğinin yapacağı okullar için yer bakarak incelemelerde bulundular.

Bu kapsamda yapılan incelemelerde; Mimar Sinan mahallesi 198/1 parsel, Ticaret Meslek Lisesi Bahçesi, Gazi Mahallesi 163 parsel, Endüstri meslek Lisesi Arsası, Toki Civarı 4933 parsel veya YİBO Bahçesinde incelemelerde bulunarak yer tespit çalışması yaptılar.

İlçemize yapılacak olan okulların Atölye, Fen Laboratuvarı, Müzik Odaları, Resim Odaları, Bilgisayar Odalarının bulunacağı son derece modern araç gereçlerle donatılacağı belirtildi.
2017 yılı Mart ayında ihalesi yapılacak olan okulların inşaatına ise 2017 yılı içinde başlanması planlanıyor.

_DSC8145

_DSC8148