BAŞKAN YAVUZ’DAN 83 YAŞINDAKİ PERİŞAN TEYZEYE YARDIM ELİ

27.12.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kurtuluş mahallesinde yalnız yaşayan 83 yaşındaki Perişan Teyzeye yardım eli uzattı.

Kurtuluş Mahallesi 421 Sokak No:5’te komşularının yardımıyla yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki Perişan Emengel’in üvey kızı tarafından bakılmadığının komşuları tarafından Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirmesi üzerine harekete geçen Başkan Yavuz, Perişan Emengel’e yardım eli uzattı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanıyla birlikte yaşlı kadının evini gezerek gerekli incelemeleri yapan Başkan Yavuz, yaşlı kadının Koyuncu Höyüğünde yaşayan ve hiçbir maddi imkânı bulunmayan öz kızına ulaştı. Yapılan incelemeler ve gerekli bilgileri alındıktan sonra, yaşlı kadın acil ihtiyaçları belirlenerek öz kızının yanına yerleştirildi. Perişan Emengel, Yardımlaşma Vakfı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından yapılan yardımlarla artık güvenli ellerde.

_dsc5807

_dsc5812