BAŞKAN YAVUZ YOL VE KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, ilçe de yol ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kırıkhan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Mesire Alanında yapımı bitme aşamasına gelen Survivor parkının ön kısmında parke taşı yolu yapmak için gerekli yol açma ve düzenleme çalışmaları yaptı.

Fen işleri müdürlüğü ekipleri ayrıca, Kurtuluş Mahallesi 420. Sokakta kaldırım çalışmaları yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “  2020 yılı içerisinde ve 2021 yılının başlarından itibaren 30’a yakın mahalle statüsünde ki köylerimizde ve şehir merkezinde ki mahallelerimizde bir kısmı sathi asfalt olmak üzere, sıcak asfalt yolları hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca, birçok mahallemizde parke – kilittaşı yol ve kaldırımlar yaptık.

İhtiyaç olan bütün mahallelerimizde de gerekli yol onarım çalışmaları yaptık, yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM