BAŞKAN YAVUZ YAPTIĞI YOLLAR VE HİZMETLERLE TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’a yaptığı yollar ve diğer hizmetler ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplamaya devam ediyor.

Yedi yıllık görev süresi içerisinde Şehir Merkezi dahil 73 Mahallenin tamamında yaptığı sıcak asfalt, sathi asfalt ve parke kilit taşı yolları ile ilçeyi çamur deryasından kurtarmıştı.

Başkan Yavuz yolların haricinde 400’ün üzerinde ki fiziki hizmetleri, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki hizmetleri ile Kırıkhan’a evrim yaşattı.

Yapılan yol ve hizmet çalışmaları kapsamında Alaybeyli Mahallesi Pancarlı sokakta parke taşı yol çalışmaları tamamlanıp halkın hizmetine sunuldu.

Diğer yandan Gazi Mahallesi Yıldızler sitesinin yanında bulunan yolda ise parke taşı yol yapım çalışmalarına başlandı.

Yol çalışmalarının haricinde diğer fiziki hizmet çalışmaları yapan Başkan Yavuz, Fatih Mahallesinde bulunan çocuk mezarlığının etrafında çevre duvarı yapım çalışmalarını başlattı.

Bu hizmetlerin yanı sıra ilçe genelinde ki rutin hizmetler ise devam ediyor.