BAŞKAN YAVUZ, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’da inşaatı devam eden ve bitme noktasına gelen hizmetlerin, bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine açılması için gece gündüz demeden çalışıyor.
Cumartesi günü Kanal Sokaktaki kafeteryayı, Devlet Hastanesi karşısındaki Şelaleyi, Çok Amaçlı Sinema Salonu inşaatını ve Mimar Sinan Mahallesindeki yeni yapılacak olan Çocuk Parkının bulunduğu alanları gezip, çalışmaları yerinde inceleyerek Birim Müdürlerinden bilgiler aldı ve eksikliklerin bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine açılması için ilgili birim müdürlüklerine talimatlar verdi.
Ayrıca Kanal sokakta bulunan kamelyaları ve yeşil alanları inceleyen Başkan Yavuz, kendisine sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla selamlaşarak bir süre sohbet etti.