Açık

BAŞKAN YAVUZ; “PARKE TAŞI DÖŞEME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Kırıkhan Belediyesi tarafından ilçede ve Mahallelerde başlatılan kilit parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Doğalgaz ve diğer nedenlerle bozulan asfalt ve kilit taşı döşenmiş ilçe yollarında başlatılan tamir ve düzenleme çalışmaları aralıksız olarak yoğun bir tempoda devam ediyor.
Asfaltlama ve Kilit Parke döşeme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Belediyemizce ilçe genelinde başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen programlı çalışmalar kapsamında doğalgaz altyapı çalışmaları sonucunda ve diğer fiziki nedenlerden dolayı asfalt ve kilit taşı bozulan yollarımızda tamir ve düzenleme çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz.
Mahallelerimizdeki yeni yapılmakta olan kilit taşı döşeme çalışmalarında ise kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.
Karaelmaslı ve Kurtlusoğuksu mahallemizdeki asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Doğalgaz kazısı nedeniyle bozulan asfalt yollarımıza halkımızın toz ve topraktan rahatsız olmaması için geçici olarak asfalt yaması yapılmıştır.
Şu anda Bahçeli Evler mahallesi YBO çevresinde öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın okulların açılmasından önce eğitim ve öğretime sorunsuz başlaması için başlattığımız kaldırım düzenleme çalışmaları bitmek üzere.
Doğalgaz altyapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte kilit taşı döşenmeyen ve asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak ve ilçemiz daha modern bir hale kavuşacaktır” dedi.