Gök Gürültülü

BAŞKAN YAVUZ; “NİCE AK YILLARA ADALET VE KALKINMA PARTİSİ”

11.08.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 15. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;
“Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin ve hizmetlerin başlangıcı olmuştur.
Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere, hizmetlere ve reformlara imza atmıştır.
Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız en üst seviyelere çıkarken diğer yandan Cumhurbaşkanımızın varlığından, Adalet ve Kalkınma Partisinin ülkemize kazandırdığı hizmetlerden, yapmış olduğu reform ve yeniliklerden, ülkemize kazandırdığı saygınlığa karşı rahatsızlık duyan hain dış güçler tarafından desteklenen, ülkemizin birçok kurumlarına sinsice sızmış Fetö terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin Milli İrade ve Demokrasisine yapılmak istenen darbe teşebbüsüyle bütün bu hizmetlere son verilmek istenmiş ancak; Asil ve aziz milletimiz kendisinin seçtiği Cumhurbaşkanı ve Ak parti Hükümetine verdiği desteğe sahip çıkarak, diğer siyasi partililerimizin, CHP ve MHP genel başkanlarının da hainlere karşı emniyet güçlerimizle birlikte el ele vererek, sokaklara çıkarak, günlerce nöbet tutarak, hainlerin bu emellerine ulaşmaları engellenmiştir. Ülkemizin birlik ve dirliğine karşı bu tür girişimler her zaman olabilir. Bu yüzden milletimizin uyanık olması ve her daim etnik yapı gözetmeksizin birlik beraberliğini muhafaza etmesi gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Üreten ve zenginleşen Türkiye için Kutlu yürüyüş ve erdemliler hareketi olarak başlayan Adalet ve Kalkınma Partisi; Kardeşlik, istişare, samimiyet ve vefa değerleri temelinde aziz milletimize hizmet anlayışının 15. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kuruluşundan bu güne kadar hizmet ve emek veren başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’a, tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza, bugüne kadar emek vermiş ve emek vermekte devam eden tüm dava arkadaşlarımıza, yurdumuzdaki tüm teşkilat mensuplarımıza, teşkilatlarımızda çeşitli dönemlerde görev alan partili üyelerimize, Genel Merkez, İl, İlçe ve Mahalle temsilcilerine, partili üyelerimize, bizlere destek veren muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.
“Vatanımıza ve Milletimize selam olsun, Birliğimize dirliğimize ve beraberliğimize selam olsun.”
Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı