BAŞKAN YAVUZ; “MAĞDURİYETLERİ 1.DERECEDE ORTADAN KALDIRALIM”

2020 Mart ayı Büyükşehir Belediye Meclisi olağan toplantısında gurubu adına söz alan Kırıkhan Belediye Başkanı ve Ak parti gurup Başkan vekili Ayhan Yavuz, Hatay için önem arz eden projelerle ilgili gurubu adına konuşma yaptı.

Başkan YAVUZ konuşmasında şunları söyledi; “Üst yapıyla ilgili dedik ki, arkadaşlar sizde mağdur olursunuz, Büyükşehir olarak ilçeleri de mağdur edersiniz.

Sadece Kırıkhan’da 180 kilometre içme suyu şebekesi değiştireceğiz. Bir o kadar da Yayladağı’nda Kanalizasyon gibi çalışmalar var. Kumlu’ da var onları da hep beraber görüştük. Defne var aynı şekilde. Defne yoktu ama onları da görüştük.

Dedik ki; Bir çalışma yapın. Siz sadece alt yapıyı ihaleye çıkarıyorsunuz. Ama üst yapıyı da bunların içerisine koyun. Bu mağduriyeti ortadan kaldıralım. Hep birlikte A.B. fonlarından hibe programları arayalım. Bunları da biz üstlenelim, biz yapalım.

Bakın biz ciddi manada Hatay’a gelecek hizmetler noktasında hepimiz el birliğiyle çalışıyoruz.

Biz iyi niyetle gidiyoruz. Diyoruz ki; Koyun şu projeleri de içerisine, bunun karşılığında hibe para bulalım A.B. Fonlarından.

Hedefimiz 20 – 25 Milyon daha bulabilirsek bu alt yapılarla beraber üst yapıyı da çıkarız. Nerde, ne yapılacaksa?, Hiç zaman geçirmeden bunların üstesinden geliriz.” Dedi.