Açık

BAŞKAN YAVUZ, KOLTUĞUNU YENİ BELEDİYE BAŞKANINA DEVRETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, ziyarete gelen Kaymakam Hasan Zenginalp İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.
Minik öğrencileri ve Öğretmenlerini kapıda karşılayan Başkan Yavuz, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Kader Sude Karaköy isimli öğrenciye devretti.
Başkanlık koltuğuna oturan Kader Sude, ilk konuşmasında; “İnşallah gelecekte de başarılı, çalışkan bugününün çocuklarını, Kırıkhan Belediye Başkanı olarak görürüz” diyerek,ülke geleceğinin sağlam nesillerde olduğuna dikkat çekti.
Temsili Başkan Kader Sude, Belediye hizmetleri ile ilgili bilgi verdikten sonra daire müdürlerine talimatlar verdi.
Konuyla ilgili açılamalarda bulunan Başkan Yavuz; “ Hayal gücü, İnsanların hayatıyla ters orantılıdır. İnsan yaşı ilerledikçe hayal gücü azalabiliyor. Çocuklarımızın hayalleri ülkemizin geleceği için çok önemli.
Ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu görmek beni oldukça mutlu etti” diyen Başkan Yavuz, 23 Nisan dolayısı ile öğrencilere Sinema salonun ve Osmanlı köyü projesinin kısa sürede hayata geçeceğinin müjdesini verdi. Başkan Yavuz öğrencilere günü anısına hediyeler verdi.
Buradaki ziyaretin sona ermesinin ardından, Öğretmen ve öğrencilerle birlikte Kaymakam Hasan Zenginalp İlköğretim okuluna giderek incelemelerde bulundu.