BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHAN’DA YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Kırıkhan’ın bütün mahalle ve sokaklarında çalışmalarını hızla sürdüren Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırıkhan Belediyesinin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Mimar Sinan mahallesi 725-726 ve 727 nolu sokaklarda gerçekleştirilen yol açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler aldı.

İlçe genelinde yapılan asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz şunları söyledi;

“Kırıkhan genelinde çok yoğun bir yapılaşma mevcut. Yeni yapılaşan yerlerde yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız da aralıksız olarak devam ediyor. Ayrıca doğalgaz boru döşeme çalışmaları 3 mahallemizde tamamlanmak üzere. Kırıkhan’ı cazibe merkezi haline getirmek için halkımıza söz verdik. Bunun için kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız olarak sürdürüyoruz. Kırıkhan Belediyesi olarak mevsim şartları dahilinde belirlenen programlar dâhilinde yeni yapılaşan yerlerde yol açım, alt yapı ile cadde ve sokaklarımızdaki asfaltlama ve kilit taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdik. Ayrıca yapılan çalışmaları yerinde incelerken aynı zamanda mahalle sakinlerimizle de bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, sorunların giderilmesi için çözümler üretiyoruz.

Ekiplerimiz, Kırıkhan genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama ve kilit taşı döşeme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Asfaltlarda oluşan hasarları kış ayları gelmeden onarıyoruz.

Bizim halkımıza hizmet sözümüz var. Kırıkhan için halkımız için hizmetlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek” dedi.