Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ KIRIKHAN’A UYARI AFİŞLERİ VE DEZENFEKSİZYON CİHAZLARI TAKTIRDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbirlerini arttırmaya devam ediyor.

Başkan Yavuz, Belediyenin ilgili birimlerine verdiği  özel talimatlarla, Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında ilçede bulunan bankamatik ve bankalar önüne sosyal mesafenin korunması için 1,5 metre mesafe ile etiketler yapıştırıp caddelere dezenfeksiyon cihazları yerleştirdi.

Başkan YAVUZ bu çalışmalar esnasında vatandaşlara uyarılarda bulunarak; “ Değerli hemşerilerim, sizler için virüs illetine karşı gece- gündüz demeden bütün birimlerimizle tedbir çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bankamatik ve Banka önlerine, ilçemizin muhtelif yerlerine Sosyal mesafe uyarı afişlerimizi yapıştırıp, dezenfeksiyon cihazları takıyoruz.

“SİZLERİN HAYATI VE SAĞLIĞI BİZLER İÇİN HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR.!”

KENDİNİZ İÇİN, SEVDİKLERİNİZ VE GELECEĞİNİZ İÇİN ALLAH (c.c.) RIZASI İÇİN EVDE KALIN.!” Dedi.